Loading...

Online platby Comgate

Platobná brána Comgate sprostredkúva online platby kartou a odložené platby na splátky.

Online platba kartou

Najrýchlejší spôsob platby online. Do rozhrania Platobnej brány ComGate zadáte číslo karty, dátum platnosti a CVC kód – tri čísla, ktoré nájdete v podpisovom prúžku na zadnej strane karty. Všetko je zabezpečené štandardom 3D Secure, a preto budete pravdepodobne požiadaní o zadanie číselného kódu, ktorý obdržíte SMSkou od svojej banky. Platby prebiehajúce cez platobnú bránu sú plne zabezpečené a všetky informácie sú šifrované.

Plabta na splátky

  • SkipPay vám umožňuje rozdelenie platby na 3 splátky, a to bez poplatkov a bez navýšenia. Služba je dostupná pre platcov zo Slovenska.
  • Vďaka PlatímPak máte svoj tovar hneď a platiť pritom môžete pokojne až o 30 dní. A to bez úrokov alebo poplatkov navyše. Služba je dostupná prostredníctvom platobnej brány Comgate a poskytuje ju Equa bank.

Ak chcete nakúpiť na splátky, v nákupnom košíku zvoľte možnosť dopravy a platby, kde je napísané "ONLINE platba kartou alebo odložená platba". Po kliknutí na objednávacie tlačidlo "Objednať a zaplatiť" budete automaticky presmerovaní na platobnú bránu Comgate, kde vyberiete možnosť platby na splátky SkipPay. Následne budete vyzvaní bankou k doplneniu vašich informácií a po schválení vám bude umožnené nakúpiť na splátky.

Kontaktné údaje na platobnú bránu:

ComGate Payments, a.s.
Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
Tel:  +420 228 224 267